Patiëntenvereniging HOOFD-HALS voor mensen geraakt door hoofd-halstumoren

Begin mei stopt Mediq (Tefa) met het leveren van tracheostoma hulpmiddelen

24 april 2017

Op 19 april hebben wij vernomen dat Mediq (Tefa) stopt met het leveren van tracheostoma hulpmiddelen. Het bestuur van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS vindt dat jammer. Mediq was een goede leverancier met een breed assortiment. Door de beperkte informatievoorziening vanuit Mediq hebben wij eerder 1 mei genoemd. Mediq laat nu weten dat dit begin mei zal zijn.

Ons bereiken tevens signalen dat onze leden worden benaderd met de mededeling waar zij voortaan hun hulpmiddelen kunnen bestellen. Daarbij, zo begrijpen wij, wordt slechts één bedrijf genoemd. Dit achten wij onvolledig. Er zijn op dit moment drie bedrijven waar u uw hulpmiddelen kunt betrekken: ATOS, MDS, en uiteraard De 2e Stemwinkel.

U bent nu, maar ook in de toekomst vrij om te bepalen bij welke leverancier u uw hulpmiddelen bestelt. De vereniging hecht waarde aan transparante en volledige informatie aan haar leden en we zullen de gang van zaken nauwlettend volgen en waar nodig corrigerend optreden.

Voor vragen over de beschikbare hulpmiddelen, maar ook voor algemene informatie kunt u bellen naar 030-2321483 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) of mailen naar het Infocentrum info@pvhh.nl

Als altijd staan uw belangen voor ons bovenaan!

Rob Burdorf

Voorzitter Patiëntenvereniging HOOFD-HALS