Patiëntenvereniging HOOFD-HALS voor mensen geraakt door hoofd-halstumoren

Wij zoeken een vrijwilliger met affiniteit voor boekhouding en financiële administratie

26 juni 2017

Wij zoeken!

Voor versterking van de Commissie Financiën zijn wij op zoek naar

een vrijwilliger met affiniteit voor boekhouding en financiële administratie

die samen met de huidige leden van de Commissie Financiën zorgt voor een betrouwbare en efficiënte financiële administratie. In de Commissie Financiën zitten naast de medewerkster financiële administratie reeds twee vrijwilligers.

Wij vragen naast boekhoudkundige kennis en vaardigheid (liefst Exact) en computervaardigheid, vooral enthousiasme en plezier bij het werk. Gemiddeld vragen wij u één dag per week beschikbaar te zijn, voor een deel op het Infocentrum in Utrecht en voor een deel thuis.

Wij bieden samenwerking in de Commissie Financiën en met een enthousiast team op het Infocentrum. Vanzelfsprekend krijgt u ondersteuning en de mogelijkheid cursussen te volgen om bestaande vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook vergoeden wij de gemaakte reis- en verblijfkosten en eventuele andere kosten.

Vindt u het leuk om iets voor de vereniging te doen? Of weet u iemand in uw familie of kennissenkring die hiervoor zou voelen? Wij hebben uw hulp hard nodig!

Wilt u meer weten? Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan voor 15 juli contact op met voorzitter Rob Burdorf.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie!

Telefoon: 036 5361601