Skip to content
Datum 2 september 2023
Tijd 10:30 - 13:30
Locatie De lindeboom Lindeboomseweg 1 Schalkhaar

Op zaterdag 2 september a.s. wordt onze volgende districtsbijeenkomst gehouden. Plaats van handelen De Lindeboom in Schalkhaar, zaal open om 10.00 uur.

Na opening en uiteraard koffie met iets erbij komt een inleider. Dat wordt nu Hans Fettelaar

Hans komt in plaats van de nu verhinderde eerder gevraagde spreker Patrick van de Bos.

 Het AD schreef over Hans:  

 Hans Fettelaar (62) verhuisde naar Cambodja, vond er nieuw levensgeluk en is helemaal opgenomen in het dorpje Melop. De geboren Deventenaar doorgrondt zelfs de bewogen Cambodjaanse geschiedenis. Over de Rode Khmer zwijgen Cambodjanen vooral, maar Fettelaar schreef er een boek over, met een hoofdrol voor zijn Cambodjaanse vrouw. ,,Het valt me nu op hoe kapitalistisch Nederland is, alles draait om geld..”

 Hans zal ons aan de hand van foto’s en dia’s vertellen over Cambodja, haar cultuur en de eeuwenoude tradities, die op het platteland nog te zien en te beleven zijn.

Ook de zeer mooie tempels en gebouwen in dit land gaat u zien. Maar ook de andere kant de oorlog ( Rode Khmer) laat hij niet onbenoemd.

 Na een lunch (zeg maar gerust een warme maaltijd) en de verkoop van de lootjes volgt dan de verloting Er zijn weer vele leuke prijzen te winnen dus wie weet gaat u met de armen gevuld naar huis. En uiteraard hopen we dat de prijsjes verdeeld gaan vallen….

 Voor de komende bijeenkomst vragen we u om zich weer bij het secretariaat (jocoba2008@live.nl) op te geven en dat graag voor 25 augustus a.s..

 Tot ziens op 2 september a.s.!

Back To Top