skip to Main Content
Datum 20 september 2022
Tijd 13:00 - 17:00

THEMABIJEENKOMST LATE RADIATIESCHADE IN UMC UTRECHT OP 20 SEPTEMBER

Bij de behandeling van hoofd-halstumoren neemt radiotherapie (bestraling) een belangrijke plaats in. Helaas lukt het niet altijd schade te voorkomen en heeft de patiënt soms langdurig last van vervelende gevolgen van de bestraling. Zo kunnen ernstige klachten ontstaan die moeilijk te behandelen zijn.

Patiëntenvereniging HOOFD-HALS (PVHH) en de Utrechtse Werkgroep Hoofd-Hals Tumoren (UWHHT) organiseren op dinsdagmiddag 20 september gezamenlijk een informatiemiddag over late radiatieschade, het voorkomen van deze schade, de behandeling van deze schade en de gevolgen van de schade op het dagelijks leven. Ook komen ervaringsdeskundigen aan het woord. De middag staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen tussen en met lotgenoten en zorgprofessionals.

De bijeenkomst is gepland in het UMC Utrecht en is ook digitaal te volgen. We zullen je in de nieuwsbrief van juli informeren over hoe je je (opnieuw) kunt aanmelden. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Ga naar deze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte!

Op deze website vind je de actuele informatie ook op een aparte pagina themabijeenkomsten.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op 20 september!

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief