skip to Main Content
Datum 10 juni 2022
Tijd 10:00 - 16:00
Locatie Van der Valk Hotel Utrecht Winthonlaan 4 Utrecht

Beste vrijwilliger van de PVHH,

Het bestuur nodigt je van harte uit voor de Vrijwilligersdag op 10 juni van 10 tot 16 uur bij Van der Valk Hotel Utrecht. Voor deze dag zijn alle vrijwilligers uitgenodigd van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS.

We hebben elkaar de laatste jaren vooral digitaal gesproken. Het wordt daarom hoog tijd om elkaar weer eens ’in het echt’ te ontmoeten. In een zaal, om elkaar te kunnen zien van top tot teen!

De kernwoorden voor deze dag zijn ontmoeting, samenwerking en gezelligheid.

Je kunt je tot uiterlijk 31 mei aanmelden door een mail te sturen naar p.verdouw@pvhh.nl. Ook als je verhinderd bent, kun je dat hier melden.

Van der Valk Hotel Utrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met eigen auto dan horen we dat graag van te voren i.v.m. het reserveren van de parkeerkaart.

Route beschrijving: https://www.vandervalkhotelutrecht.nl/routebeschrijving/

Bij het lunchbuffet is er keuze uit veel gerechten. Er zal een blender aanwezig zijn voor de mensen die minder makkelijk kunnen eten. Heb je nog andere dieet wensen, geeft die dan door.

We zien je graag op 10 juni!

 

Wil jij ook vrijwilliger worden? Helpende handen zijn altijd welkom! Kijk voor meer informatie op de pagina Vrijwilligers op deze website.

 

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief