Skip to content

District Amsterdam e.o. van Patiëntenvereniging HOOFD-HALS wil mensen samenbrengen die te maken hebben (gehad) met verschillende vormen van kanker in het hoofd-halsgebied.

 

Lotgenoten

Op onze bijeenkomsten spreek je lotgenoten, wissel je tips en tricks uit en krijg je informatie over onderwerpen die je zullen interesseren. Dat organiseren we in een gezellige en verzorgde setting. Ook als partner kun je veel hebben aan de ontmoeting met andere ‘partners van’. Je bent van harte welkom! Lees onderaan deze pagina bij Laatste nieuws ook over gesprekken tussen lotgenoten in het AvL.

Eten, drinken, spreken

Bezoekers van onze bijeenkomsten kampen met stemproblemen of hebben moeite met eten en drinken en in sommige gevallen met allebei. Daarom houden we hier altijd rekening mee bij het organiseren van bijeenkomsten.

Bijeenkomsten

Wij organiseren vijf bijeenkomsten per jaar en nodigen daarvoor deskundigen uit die ons bijvoorbeeld kunnen infomeren over nieuwe ontwikkelingen, of over dingen die helpen om met de gevolgen van de behandelingen om te gaan. Daarnaast is er altijd voldoende tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten.

In juni organiseren we een gezellige dagtocht. Ieder jaar is dat iets anders, van een Friese Elfstedentocht tot Burgers Zoo en van varen door de Biesbosch tot een rondrit over de mooie Veluwe. Vooraf bezoekt het bestuur altijd het restaurant waar we met zijn allen gaan eten om met de chef-kok en restauranteigenaar het menu door te spreken en uit te proberen. Want wij willen zeker weten dat iedereen gezellig van de maaltijd kan genieten.

Onze eindejaarsreceptie is een van de hoogtepunten van het jaar, met een heerlijk buffet en een feestelijke sfeer.

Wil je eens een bijeenkomst bijwonen? Kijken of het iets voor je is? Neem dan contact op met onze voorzitter Ruud Wierda, of met een van de andere contactpersonen.

Districtsblad

Leden van District Amsterdam e.o. ontvangen iedere twee maanden het blad ‘Een Nieuw Geluid’ met daarin een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Laatste Nieuws

Inloopruimte voor een gesprek voor en door lotgenoten

In 2022 zijn wij begonnen met een wekelijkse mogelijkheid voor een gesprek tussen lotgenoten. Iedere vrijdagmorgen van 09:30 tot 12:30 zullen vrijwilligers van de PVHH aanwezig zijn in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis om u te ontvangen voor een gesprek. In een knusse ruimte bij polikliniek 1D kunt u altijd binnenlopen. (In het filmpje wordt gezegd dat de inloop tot 15 uur is, maar dat is inmiddels veranderd in 12.30 uur).

U kunt ook contact opnemen met een van de vrijwilligers:

Annet Kuin; 06-12062004; annet.kuin@upcmail.nl : voor laryngectomie.

Inez Hoedjes; 06-51030061; inezhoedjes@gmail.com : voor alle vormen van mondkanker.

Ruud Wierda; 0255-521416; rjwierda@planet.nl : voor laryngectomie.

Het centrale nummer van de PVHH; 030 2321483; info@PVHH.nl.

Locatie

De bijeenkomsten van het district Amsterdam e.o. worden gehouden in Hotel NH Amsterdam Noord, Distelkade 21, 1031 XP Amsterdam.
Aanvang 13.00

Contact

Ruud Wierda, voorzitter
0255-521416
rjwierda@planet.nl

Wimke van Gelder, penningmeester
06-17005381
wimkevg@xs4all.nl

Pauline Bakker, secretaris
06-30700455
penpbakker@hotmail.com

Contactadres district Amsterdam e.o.
Jacob Bakkerstraat 32, 1648 KP De Goorn

Willem van Gelder, regionaal vrijwilliger
06-29555957
gelderwm@xs4all.nl

Cor Grootveld, lid
036-5384579
corgrootveld@gmail.com

 

 

 

 

vlnr: Cor Grootveld, Paulien Bakker, Ruud Wierda, Wimke van Gelder, Willem van Gelder

Agenda

Geen Evenementen
Back To Top