Skip to content

Niemand begrijpt zo goed wat jij meemaakt, waar jij tegenaan loopt, als een lotgenoot. Contact met lotgenoten helpt je je leven weer op te pakken. Je vindt er steun bij alles wat te maken heeft met hoofd-halskanker en de gevolgen ervan. Je kunt bijeenkomsten bijwonen, waar je informatie en tips kunt krijgen en lotgenoten kunt ontmoeten. Het is ook mogelijk om een op-een-contact te hebben, om zomaar eens binnen te lopen op een kleinschalige bijeenkomst of eens mee te doen op een lotgenotenweekend.

Op dit moment vindt er een reorganisatie plaats. Dit betekent dat de ‘districten’ die je hieronder ziet, in de komende maanden stuk voor stuk worden omgevormd tot regio’s. Dit proces kan enkele maanden in beslag nemen.

De activiteiten die je gewend bent, zullen in de regio’s blijven. Wil je weten of er een activiteit is bij jou in de buurt? Hou dan de Agenda in de gaten!  Via de maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ontvang je die nog niet? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief PVHH.

Back To Top