skip to Main Content

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar! We zijn blij met de vele betrokken vrijwilligers binnen de PVHH. Door hun enthousiaste inzet kan er veel mooi werk worden verzet.

Wist je dat bij jou in de buurt veel vrijwilligers actief zijn? En dat die nog hulp kunnen gebruiken? Je kunt dan denken aan het bellen of bezoeken van mensen voor, tijdens of na de behandeling. Of leden van het district een beterschap- of verjaardagskaartje sturen. Kortom: in contact komen en blijven met lotgenoten in jouw omgeving.

Of vind je organiseren leuk? Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Maar misschien heb je wel een administratieve achtergrond en zou een functie als penningmeester of financieel assistent voor jou een welkome bezigheid zijn.

Heb je talent voor schrijven?  Wij zoeken ook mensen met plezier in schrijven die een districtsblad of nieuwsbrief willen maken.

De meer dan 100 vrijwilligers van Patiëntenvereniging HOOFD-HALS werken vanuit 12 districten, verdeeld over Nederland. Dankzij deze vrijwilligers kan de PVHH veel betekenen voor anderen. Wij behartigen de belangen van mensen geraakt door hoofd-halstumoren, organiseren lotgenotencontact en verzorgen voorlichting aan mensen die een laryngectomie (operatief verwijderen van het strottenhoofd met stembanden) of een andere behandeling voor hoofd-halskanker moeten ondergaan.

Wil jij je ook inzetten voor andere mensen? Zin in inspirerend en nuttig werk? Meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je natuurlijk ook eerst oriënteren; we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Als vrijwilliger ben je ook van harte welkom op de jaarlijkse Vrijwilligersdag. Foto’s van deze dag kun je hierboven bekijken; klik op de pijltjes links of rechts.

Ook kun je bij PGOsupport een cursus volgen. Bekijk het cursusaanbod  speciaal voor vrijwilligers van patiëntenorganisaties.

Een van onze patiëntenvoorlichters, Rob Pletting, werd onlangs geridderd als lid in de Orde van Oranje Nassau, door de burgemeester van Beverwijk, Martijn Smit.

Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem een kijkje op de pagina Vacatures. Bel, mail of schrijf ons!

Telefonisch:
Infocentrum: 030- 232 14 83

Per e-mail:
info@pvhh.nl

Per post mag ook:
Postbus 13, 3500 AA UTRECHT

Of gebruik het contactformulier:

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief