Skip to content

Vrijwilligersdag 23 april 2024

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar! We zijn blij met de vele betrokken vrijwilligers binnen de PVHH. Door hun enthousiaste inzet kan er veel mooi werk worden verzet.

Wist je dat bij jou in de buurt veel vrijwilligers actief zijn? En dat die nog hulp kunnen gebruiken? Je kunt dan denken aan het bellen of bezoeken van mensen voor, tijdens of na de behandeling. Of leden uit je regio een beterschap- of verjaardagskaartje sturen. Kortom: in contact komen en blijven met lotgenoten in jouw omgeving.

Of vind je organiseren leuk? Heb je ideeën over hoe je lotgenoten kunt ondersteunen met een leuke actie? Of wil je helpen bij het organiseren van een bijeenkomst bij jou in de buurt? Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, kijk hiervoor op de Agenda van deze website.

Heb je talent voor schrijven?  Wij zoeken ook mensen met plezier in schrijven die een regioblad of nieuwsbrief willen maken of een bijdrage willen leveren aan het HOOFD-HALS Magazine.

De meer dan 100 vrijwilligers van Patiëntenvereniging HOOFD-HALS werken vanuit 12 regio’s, verdeeld over Nederland. Dankzij deze vrijwilligers kan de PVHH veel betekenen voor anderen. Wij behartigen de belangen van mensen geraakt door hoofd-halstumoren, organiseren lotgenotencontact en verzorgen voorlichting aan mensen die een laryngectomie (operatief verwijderen van het strottenhoofd met stembanden) of een andere behandeling voor hoofd-halskanker moeten ondergaan.

Wil jij je ook inzetten voor andere mensen? Zin in inspirerend en nuttig werk? Meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je natuurlijk ook eerst oriënteren; bekijk de pagina Vacatures op deze website of lees de vrijwilligersnieuwsbrief.

In het filmpje hieronder zijn een aantal actieve vrijwilligers aan het woord.

Als vrijwilliger ben je ook van harte welkom op de jaarlijkse Vrijwilligersdag.

Noteer vast in je agenda de datum van de Vrijwilligersdag 2024: dinsdag 23 april. We komen weer met een gevarieerd programma, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen over wat vrijwilligerswerk voor de PVHH inhoudt. Ook naasten zijn nadrukkelijk van harte welkom!

Foto’s van de Vrijwilligersdag in 2023 kun je hieronder bekijken; klik op de pijltjes links of rechts.

Ook kun je bij PGOsupport een cursus volgen. Bekijk het cursusaanbod  speciaal voor vrijwilligers van patiëntenorganisaties.

Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem een kijkje op de pagina Vacatures. Bel, mail of schrijf ons!

Telefonisch:
Infocentrum: 030- 232 14 83

Per e-mail:
info@pvhh.nl

Per post mag ook:
Postbus 13, 3500 AA UTRECHT

Of gebruik het contactformulier:

Back To Top