skip to Main Content

Op vrijdag 21 april 2023 is van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Vrijwilligersdag in Van der Valk Hotel Vianen. Het progamma vind je onderaan deze pagina.

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar! We zijn blij met de vele betrokken vrijwilligers binnen de PVHH. Door hun enthousiaste inzet kan er veel mooi werk worden verzet.

Wist je dat bij jou in de buurt veel vrijwilligers actief zijn? En dat die nog hulp kunnen gebruiken? Je kunt dan denken aan het bellen of bezoeken van mensen voor, tijdens of na de behandeling. Of leden van het district een beterschap- of verjaardagskaartje sturen. Kortom: in contact komen en blijven met lotgenoten in jouw omgeving.

Of vind je organiseren leuk? Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Maar misschien heb je wel een administratieve achtergrond en zou een functie als penningmeester of financieel assistent voor jou een welkome bezigheid zijn.

Heb je talent voor schrijven?  Wij zoeken ook mensen met plezier in schrijven die een districtsblad of nieuwsbrief willen maken.

De meer dan 100 vrijwilligers van Patiëntenvereniging HOOFD-HALS werken vanuit 12 districten, verdeeld over Nederland. Dankzij deze vrijwilligers kan de PVHH veel betekenen voor anderen. Wij behartigen de belangen van mensen geraakt door hoofd-halstumoren, organiseren lotgenotencontact en verzorgen voorlichting aan mensen die een laryngectomie (operatief verwijderen van het strottenhoofd met stembanden) of een andere behandeling voor hoofd-halskanker moeten ondergaan.

Wil jij je ook inzetten voor andere mensen? Zin in inspirerend en nuttig werk? Meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je natuurlijk ook eerst oriënteren; we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

In het filmpje hieronder zijn een aantal actieve vrijwilligers aan het woord.

Als vrijwilliger ben je ook van harte welkom op de jaarlijkse Vrijwilligersdag.

Het thema van de Jaarlijkse Vrijwilligersdag op 21 april a.s. is Steun. Veel mensen ervaren steun van een mooi liedje, een goed boek, een film of een kunstwerk. Of van iets anders? Waarvan ervaar jij steun? We vragen je iets mee te nemen dat jou steun gaf of geeft. We gaan dat gebruiken tijdens het programma.

Programma

10.00-10.30 uur:  Ontvangst met koffie en thee

10.30-12.15 uur :  Ochtendprogramma

12.15-13.45 uur :   Lunchbuffet

13.45-15.00 uur :  Middagprogramma

15.00-16.00 uur:  Afsluiting met een hapje en een drankje

Aanmelden Je kunt je tot uiterlijk 7 april aanmelden door een mail te sturen naar p.verdouw@pvhh.nl. Ook als je verhinderd bent, kun je dat hier melden.

Van der Valk Hotel Vianen is goed bereikbaar met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving – Hotel Vianen – Utrecht

Foto’s van de Vrijwilligerdag in 2022 kun je hieronder bekijken; klik op de pijltjes links of rechts.

Ook kun je bij PGOsupport een cursus volgen. Bekijk het cursusaanbod  speciaal voor vrijwilligers van patiëntenorganisaties.

Wil jij ook vrijwilliger worden? Neem een kijkje op de pagina Vacatures. Bel, mail of schrijf ons!

Telefonisch:
Infocentrum: 030- 232 14 83

Per e-mail:
info@pvhh.nl

Per post mag ook:
Postbus 13, 3500 AA UTRECHT

Of gebruik het contactformulier:

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief