Skip to content

Op onze Facebookpagina kun je het nieuws op de voet volgen, reageren op berichten, iets delen, een vraag stellen of contact zoeken met een lotgenoot en privé verder praten.

Privé Facebookgroep Hoofd-Hals
Er is ook een privé Facebookgroep Hoofd-Hals. ‘Privé’ betekent dat het voor andere Facebookgebruikers buiten de groep niet zichtbaar is dat je lid bent van deze Facebookgroep. Je privacy wordt dus gewaarborgd. Je aanmelden voor deze Hoofd-Hals Facebookgroep waar leden in gesprek zijn met elkaar is zo gedaan! Ben jij zelf hoofd-halspatiënt of een naaste en wil je lid worden van deze groep?

Ga naar deze link en klik op: Lid worden. De beheerder van de pagina zal jou vervolgens toelaten.

Privé Facebookgroep Voor jou als Naaste
Het afgelopen jaar bleek dat steeds meer partners, kinderen, ouders, buren, collega’s van mensen met hoofd-halskanker lid wilden worden van de groep om zich beter te kunnen verplaatsen in hun naaste. Of om zich in te lezen in de behandelingen, de ervaringen van anderen of voor het stellen van vragen.

Diverse naasten durfden vervolgens hun vragen niet goed te stellen of hun emoties niet te delen. Gedachten als: “Ik heb het als partner zo zwaar en wil graag weten hoe andere partners dat doen maar daar ga ik natuurlijk niet over klagen op de groep want de patiënten zelf hebben het pas echt zwaar!” speelden daarbij mee.

Daarom is besloten deze speciale Facebookgroep ‘Voor jou als Naaste’ op te richten. Een groep waar naasten zonder zich te generen, zich teveel te voelen of aan de zijlijn te staan juist wel hun vragen en ervaringen kunnen, durven en mogen delen.

In de ‘Hoofd-Hals Facebookgroep’ zijn naasten nog gewoon van harte welkom. Ook in de ‘Voor jou als Naaste groep’ zijn mensen met hoofd-halskanker welkom. Attendeer je familie, vrienden, collega’s op onderstaande groep. Vul wel even de vragen in voor toelating.

Je kunt naar deze groep via deze link of scan de QR code hieronder

Tot ziens op de ‘Voor jou als Naaste groep’?

Groetjes Carlijn Willemstijn (beheerder Hoofd-Hals Facebookgroepen)

Back To Top