Skip to content

Zing met ons mee!

Patiëntenvereniging HOOFD-HALS heeft een bijzonder koor, genaamd ‘Different Voices’. Of je nu stembandloos bent of niet: je bent van harte welkom! Het koor zingt in ‘De Kom’, Stadsplein 6, 3431 LZ Nieuwegein. Je mag ook iemand meenemen! Dus heb je zin in een gezellige avond en wil je weer eens lekker zingen dan ben je van harte welkom. Het gaat niet om de mooie stemmen maar om het plezier.

Veel mensen denken dat zingen na de behandeling van kanker in het hoofd-halsgebied niet meer tot de mogelijkheden behoort. Wij weten inmiddels beter. In het koor Different Voices zingen mensen die behandeld worden of zijn voor hoofd-halskanker, met en zonder stembanden. We beseffen dat dit niet voor iedereen mogelijk is maar als praten lukt, dan lukt het zingen vaak ook, kijk hieronder maar eens hoe dat gaat!

Je vraagt je misschien af: kan ik het wel, durf ik het wel, klinkt het wel? Maar de belangrijkste vraag die je voor jezelf moet beantwoorden is: hou je van zingen? Als het antwoord ‘ja’ is, kom dan eens een keertje meedoen en ervaar zelf of het iets voor jou is. En neem gerust iemand mee, je partner, zus of vriendin zijn ook van harte welkom. Zingen maakt blij!

Zingen is goed voor het brein, het is een geweldige vorm van logopedie en het is goed voor de ademhaling. Wat houdt je nog tegen?

Het koor oefent één keer per maand in Nieuwegein in De Kom onder de bezielende leiding van Raimond Metting. Koffie en thee staan klaar, je kunt zo aanschuiven en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten of aanmelden? Bel 030 232 1483 of mail naar info@pvhh.nl. Kijk op de Agenda voor de volgende repetitiedatum.

Je bent van harte welkom!

Hieronder de videoclip uit de film over de PVHH 2020.

Back To Top