skip to Main Content

Zingen maakt blij en verbroedert

Veel mensen denken dat zingen na de behandeling van kanker in het hoofd-halsgebied niet meer tot de mogelijkheden behoort.
Wij weten inmiddels beter. In het koor Different Voices zingen mensen die behandeld worden of zijn voor hoofd-halskanker, met en zonder stembanden. We beseffen dat dit niet voor iedereen mogelijk is maar als praten lukt, dan lukt het zingen vaak ook, kijk hier maar eens hoe dat gaat!

Je vraagt je misschien af: kan ik het wel, durf ik het wel, klinkt het wel? Maar de belangrijkste vraag die je voor jezelf moet beantwoorden is: hou je van zingen? Als het antwoord ‘ja’ is, kom dan eens een keertje meedoen en ervaar zelf of het iets voor jou is. En neem gerust iemand mee, je partner, zus of vriendin zijn ook van harte welkom. Zingen maakt blij!

Inmiddels heeft het koor al opgetreden voor Sinterklaas bij Paul de Leeuw en hebben de koorleden meegezongen met een ander een groot koor. Op de Landelijke Ontmoetingsdag op 29 september 2018 in Tiel heeft het koor een workshop en een optreden verzorgd. En ook in Gent, op de symposiumdag van de Liga voor gelaryngectomeerden op 4 mei 2019 verzorgde het koor een optreden en een workshop.

Zingen is goed voor het brein, het is een geweldige vorm van logopedie en het is goed voor de ademhaling. Wat houdt je nog tegen?

Het koor oefent één keer per maand (meestal op zaterdag) in Nieuwegein in De Kom onder de bezielende leiding van Raimond Metting. Koffie en thee staan klaar, je kunt zo aanschuiven en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten of aanmelden? Bel 030 232 1483 of mail het infocentrum.

Je bent van harte welkom!

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief