Skip to content

LO verzet naar zaterdag 9 november 2024

Vanwege de intocht van Sinterklaas in Vianen op zaterdag 16 november, is de Landelijke Ontmoetingsdag een week eerder, namelijk op zaterdag 9 november 2024. Dan komen we weer bij elkaar om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen, ervaringen te delen, met hapjes, drankjes en een lekkere lunch. En wie weet weer een polonaise tot besluit? We houden je via de nieuwsbrief en website op de hoogte van de plannen en wijze van aanmelden.

Zaterdag 8 oktober 2022

Na drie jaar was het eindelijk zover: op zaterdag 8 oktober 2022 vond de Landelijke Ontmoetingsdag in Hotel Van der Valk Vianen weer plaats. En hoe!

Er waren lezingen over immunotherapie en inloophuizen en er werden erepenningen uitgereikt aan actieve vrijwilligers. Nieuw dit jaar waren de Meeting Points: bezoekers konden kennis maken met leden van het PVHH-Koor; de zwemmogelijkheden ontdekken (-instructeurs); wat de PVHH betekent voor naasten; wat het Voedingsplatform kan betekenen als het eten even moeilijk is; hoe fijn deelname aan de privé Facebook-groep is en hoe lotgenotengroep ‘De Neuzenmaatjes’ ondersteuning biedt.

Maar natuurlijk was er ook ruimte om ervaringen met lotgenoten te delen, nieuwe mensen te leren kennen maar ook om gewoon gezellig samen te zijn, met koffie, taart, een uitgebreid lunchbuffet en muziek. De muziek van de Flamingo’s en het optreden van het koor ‘Different Voices’ zorgden voor een feestelijke middag, waarbij volop werd meegezongen en gedanst!

Een uitgebreid verslag van deze dag staat in het HOOFD-HALS magazine van december 2022. De lezingen zijn opgenomen en kunt u bekijken op het YouTubekanaal van de PVHH.

Back To Top