skip to Main Content

Zaterdag 8 oktober 2022

Veel leden van de PVHH ervaren het als hét hoogtepunt van het jaar: de Landelijke Ontmoetingsdag in hotel De Valk in Vianen. Samen met 400 lotgenoten deel je je ervaring met leven met en na hoofd-halskanker. Er is volop gelegenheid om in kleine clubjes met elkaar te praten, er zijn workshops met experts en een beurs met informatiekraampjes.

Maar natuurlijk is er ook volop ruimte voor ‘gewoon gezellig samenzijn’, met koffie, taart, een diner en als uitsmijter een muzikaal optreden.

Helaas ging de Landelijke Ontmoetingsdag in 2020 vanwege corona niet door. In plaats daarvan maakten we een film over de vereniging. Presentator Jochem van Gelder trekt met de voorzitter Rob Burdorf met een taxi door het land op zoek naar verhalen van de leden. Ken je deze film nog niet? ? Kijk dan naar onze film ‘Wij komen naar je toe’

Ook in 2021 kon De Landelijke Ontmoetingsdag vanwege covid niet doorgaan. In plaats daarvan organiseerden we op zaterdag 20 november 2021 een webinar. Op deze online informatiemiddag bespraken vier deskundigen onderwerpen die voor jou van belang kunnen zijn. Het webinar is terug te zien op elk gewenst tijdstip.

We hopen van harte dat de Landelijke Ontmoetingsdag op zaterdag 8 oktober 2022 wél door kan gaan! We houden u op de hoogte via de nieuwsbrieven in 2022.

 

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief