skip to Main Content

Geen Landelijke Ontmoetingsdag in 2021

Veel leden van de PVHH ervaren het als hét hoogtepunt van het jaar: de Landelijke Ontmoetingsdag in hotel De Valk in Vianen. Samen met 400 lotgenoten deel je je ervaring met leven met en na hoofd-halskanker. Er is volop gelegenheid om in kleine clubjes met elkaar te praten, er zijn workshops met experts en een beurs met informatiekraampjes.

Maar natuurlijk is er ook volop ruimte voor ‘gewoon gezellig samenzijn’, met koffie, taart, een diner en als uitsmijter een muzikaal optreden.

Helaas ging de Landelijke Ontmoetingsdag in 2020 vanwege corona niet door. In plaats daarvan maakten we een film over de vereniging. Presentator Jochem van Gelder trekt met de voorzitter Rob Burdorf met een taxi door het land op zoek naar verhalen van de leden. Ken je deze film nog niet? ? Kijk dan naar onze film ‘Wij komen naar je toe’

De Landelijke Ontmoetingsdag gaat ook dit jaar vanwege covid niet door. In plaats daarvan organiseren we op zaterdag 20 november 2021 van 13 tot 15 uur een webinar. Op deze online informatiemiddag bespreken vier deskundigen onderwerpen die voor jou van belang kunnen zijn. Je kunt rechtstreeks vragen stellen via een chat. Het webinar is ook later nog terug te zien op elk gewenst tijdstip, maar u kunt dan geen vragen meer stellen.

Meer informatie over het programma met tijdstip, sprekers en wijze van aanmelden lees je via de nieuwsbrief van oktober en op de website. Noteer wel vast de datum 20 november in je agenda!

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief