Skip to content

Een donatie of nalatenschap kan belangrijk zijn. Voor jezelf, of als laatste wens. Maar ook voor mensen of organisaties die niet automatisch van je ontvangen of erven. Denk aan goede doelen. Of aan de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS (PVHH). Voor ons kan uw donatie of nalatenschap veel verschil maken.

Je weet precies wat het is om hoofd-halskanker te hebben. Of om een partner met deze aandoening te hebben. Wat dat voor het dagelijks leven betekent, voor wat je wel of niet kunt, voor je beeld van de toekomst.

Willeke Christiaans: “Ik draag de PVHH een warm hart toe”

“Leven zonder stembanden is een handicap. Communiceren is immers zo belangrijk. Mijn man – Fokke de Groot – was gelaryngectomeerd maar had het geluk één van de eerste patiënten te zijn met een handsfree spraakklep. Hij was daardoor goed te verstaan, gemotiveerd en wilde zijn ervaring inzetten om andere lotgenoten te helpen. Ik draag de PVHH een warm hart toe. Daarom wilde ik na het overlijden van mijn man graag aan de vereniging schenken en wel ‘met warme hand’. Mijn donatie is besteed aan een levensreddende zuurstof-app. Dat stelt mij gerust: dankzij deze donatie wordt nu voorzien in hulp als nood aan de man is”.

Elke bijdrage is welkom!

De PVHH wil haar leden dolgraag beter kunnen helpen. Nu en straks. We willen meer voorlichting over hoofd-halskanker geven. Meer lotgenotencontact mogelijk maken. Meer wetenschappelijk onderzoek financieren. Nog beter de belangen van jou en je naaste behartigen. Iedere vorm van steun helpt daarbij. Ook uit donaties en nalatenschappen. Voor de huidige generatie patiënten. Én voor volgende generaties.

Meer weten? Vraag de brochure Doneren en Nalaten op

Wil je nadenken over doneren of nalaten aan de PVHH? De brochure Doneren en Nalaten helpt je daarbij.  We laten mensen aan het woord die bij leven ‘met warme hand’ schenken, jaarlijks doneren of in het verleden al hebben nagelaten. Ook leggen we  stapsgewijs uit wat er bij het opstellen van een testament komt kijken.

Voor meer informatie kun je ons ook bellen op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op tel: 030-2321483 of een mail sturen naar penningmeester@pvhh.nl. Onze penningmeester neemt dan contact met je op. Wil je liever rechtstreeks contact opnemen met notaris Mr. Maarten R. Meijer? Bel dan tussen 9.00 uur en 17.00 uur op tel: 020-5317006 of stuur een mail naar meijer@meijernotarissen.nl.

Wil je de brochure Doneren en Nalaten ontvangen? Stuur dan een mail naar info@pvhh.nl

Back To Top