skip to Main Content

De Patiëntenvereniging HOOFD-HALS organiseerde samen met het UMC Utrecht en het UMG Groningen twee themabijeenkomsten: op dinsdag 20 september 2022 (Utrecht) en op vrijdag 23 september 2022 (Groningen). Deze themabijeenkomsten passen binnen de Make Sense Campagne die altijd in de derde week van september plaats vindt.

Themabijeenkomst 20 september in het UMC Utrecht: Late radiatieschade

Patiëntenvereniging HOOFD-HALS (PVHH) en de Utrechtse Werkgroep Hoofd-Hals Tumoren organiseerden op 20 september 2022 gezamenlijk een informatiemiddag over late radiatieschade, het voorkomen van deze schade, de behandeling van deze schade en de gevolgen van de schade op het dagelijks leven. Ook kwamen ervaringsdeskundigen aan het woord. De bijeenkomst stond in het teken van het uitwisselen van ervaringen tussen en met lotgenoten en zorgprofessionals. Er kwamen ook ervaringsdeskundigen aan het woord.

De bijeenkomst was in het UMC Utrecht en kunt u hieronder terugzien. Let wel: de opname start vanaf 10 min 15, en het geluid is goed vanaf de 30ste minuut tot 2 uur 59 min.

Antoinette van Keulen, ervaringsdeskundige en lid PVHH, en Prof. dr. Remco de Bree, hoofd-hals chirurgische oncologie

Themabijeenkomst 23 september in het UMC Groningen: Omgaan met veranderingen na hoofd-halskanker 

Op vrijdag 23 september 2022 organiseerden Patiëntenvereniging HOOFD-HALS (PVHH) en Werkgroep Hoofd-Hals Tumoren van het UMC Groningen gezamenlijk een informatiemiddag over het omgaan met de veranderingen na hoofd-halskanker. Zorgprofessionals en ook ervaringsdeskundigen kwamen aan het woord. In de pauzes was er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen tussen en met lotgenoten en zorgprofessionals.

klik op de video voor het afspelen

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief