Skip to content

Heb jij kanker (gehad) in het hoofd-halsgebied? Of ben je familie of vriend van iemand met hoofd-halskanker? Misschien werk je wel als arts, verpleegkundige, diëtist of logopedist met hoofd-halspatiënten? Word dan lid of donateur. Hieronder zie je een filmpje waarin leden en donateurs vertellen wat de patiëntenvereniging HOOFD-HALS voor hun betekent.

 

Waarom lid of donateur worden?

Heb je net een laryngectomie ondergaan en word je lid van de PVHH? Dan ontvang je een welkomstpakket met informatieve folders en een bestelformulier voor hulpmiddelen. Deze middelen kun je onder andere bij De2eStemwinkel bestellen. Alle nieuwe leden, dus ook patiënten met een andere vorm van hoofd-halskanker, ontvangen het kookboekje Als eten even moeilijk is. Op de gelijknamige site Als eten even moeilijk is vind je adviezen en lekkere recepten. Ook word je uitgenodigd voor bijeenkomsten die landelijk en bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Ine Thissen (op foto hierboven): “Hier kom ik thuis”

“Na een ingrijpende kaaktransplantatie en reconstructie werd ik lid van de PVHH. Toen ik voor de eerste keer een districtsbijeenkomst bezocht, voelde ik meteen: “Hier kom ik thuis.” Ik kan hier zijn wie ik ben, ondanks dat ik problemen heb met praten, slikken en lopen. In mijn revalidatieproces heb ik hier veel steun aan gehad en kracht door gekregen. Daarom draag ik de PVHH een warm hart toe en doneer ik jaarlijks een extra bedrag bovenop de contributie.”

Contributie
De jaarlijkse contributie is voor leden € 35 euro per jaar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de jaarlijkse contributie. Lees op de website van zorgwijzer.nl of jouw verzekering de contributie vergoedt. De PVHH is lid van De Nederlandse Patiëntenfederatie en aangesloten bij Ieder(In).

Voor onze vereniging zijn de extra bijdragen van leden van groot belang en ook die van de donateurs, vaak naasten van overleden leden. Elk bedrag is welkom!

Wil je lid of donateur worden? Vul dan het formulier onderaan in. Je ontvangt dan een welkomstmail met formulier ledenadministratie dat je getekend moet retourneren naar ledenadministratie@pvhh.nl. Na ontvangst van het ingevulde ledenadministratieformulier sturen we je een welkomstpakket.

Alle leden ontvangen 4 x per jaar het HOOFD-HALS Magazine.

Donateurs ontvangen het magazine vanaf een bijdrage van € 35,- per jaar.

Je kunt ook een eenmalige donatie geven aan de PVHH. Dat kan onder vermelding van ‘donatie PVHH’ op rekeningnummer NL34 RABO 0174 9424 35 t.n.v. Patiëntenvereniging HOOFD-HALS.

Meer weten?

Wil je meer weten over doneren en de brochure Doneren en Nalaten ontvangen? Download hier de Brochure of stuur een mail naar info@pvhh.nl

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de PVHH? Als lid ontvang je automatisch de maandelijkse nieuwsbrief. Maar ook als niet-lid kun je de nieuwsbrief ontvangen: schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons Privacybeleid.

Lid of donateur worden? Vul het formulier hieronder in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top