skip to Main Content

Heb jij kanker (gehad) in het hoofd-halsgebied? Dan kun je lid worden van de vereniging. Belangstellenden zoals jouw familie, vrienden, of kennissen kunnen donateur van de vereniging worden. Ook professionals, zoals verpleegkundigen of artsen, worden donateur.

De jaarlijkse contributie is voor leden en donateurs hetzelfde, namelijk € 35 euro per jaar. Hogere bedragen zijn uiteraard altijd welkom.

Het rekeningnummer van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS is:
NL34 RABO 0174 942 435

Natuurlijk kun je ook voor het gemak van automatisch betalen kiezen. Je vindt hier alle informatie over automatisch betalen. Het lidmaatschap gaat in vanaf de datum van ondertekening van het formulier ledenadministratie PVHH. Je vindt onder deze link ook het formulier voor doorlopende machtiging van automatisch incasso.

Alle leden en donateurs ontvangen het magazine, dat vier keer per jaar uitkomt.

Waarom lid worden?

Heb je net een laryngectomie ondergaan en word je lid van de PVHH? Dan ontvang je een map met informatieve folders en een bestelformulier voor hulpmiddelen. Deze middelen kun je onder andere bij De2eStemwinkel bestellen. Alle nieuwe leden, dus ook patiënten met een andere vorm van hoofd-halskanker, ontvangen het kookboekje Als eten even moeilijk is. Op de gelijknamige site Als eten even moeilijk is vind je adviezen en lekkere recepten. Ook word je uitgenodigd voor bijeenkomsten die landelijk en in jouw district worden georganiseerd.

Waarom donateur worden? Ine Thissen (op foto hierboven): “Hier kom ik thuis”

“Na een ingrijpende kaaktransplantatie en reconstructie werd ik lid van de PVHH. Toen ik voor de eerste keer een districtsbijeenkomst bezocht, voelde ik meteen: “Hier kom ik thuis.” Ik kan hier zijn wie ik ben, ondanks dat ik problemen heb met praten, slikken en lopen. In mijn revalidatieproces heb ik hier veel steun aan gehad en kracht door gekregen. Daarom draag ik de PVHH een warm hart toe en doneer ik jaarlijks een extra bedrag bovenop de contributie.”

Voor onze vereniging zijn de extra bijdragen van leden van groot belang en ook die van de donateurs, vaak naasten van overleden leden. Elk bedrag is welkom!

Meer weten?

Wil je meer weten over doneren en de brochure Doneren en Nalaten ontvangen? Stuur dan een mail naar info@pvhh.nl

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de PVHH? Als lid ontvang je automatisch de maandelijkse nieuwsbrief. Maar ook als niet-lid kun je de nieuwsbrief ontvangen: schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons Privacybeleid.

Meld je aan als lid of donateur

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief