Skip to content

Bijeenkomst

De regio Deventer van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS bestaat uit een groep mensen met verschillende vormen van kanker in het hoofd-halsgebied. Veel van de bezoekers kampen met stem- problemen en/of hebben moeite met de voedselinname. Bij de bijeenkomsten van District Deventer wordt daar rekening mee gehouden. Ook partners ervaren de bijeenkomsten als waardevol, juist vanwege de contacten met andere partners. Dikwijls worden tips uitgewisseld over de hulpmiddelen of recepten of andere trucs om het eten makkelijker te maken. Zo maken we de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk.

Woensdag 20 maart 2024 was  er een bijeenkomst in Zalencentrum De Lindenboom in Schalkhaar. Er was gelegenheid tot ervaringen uitwisselen, vragen stellen en activiteiten bedenken voor 2024. Ook werd verteld over de activiteiten van de PVHH, zoals lotgenotencontact, de maandelijkse nieuwsbrief en de website.

Tijdens de bijeenkomst is meteen een nieuwe datum geprikt voor een leuk uitje: woensdag 5 juni. Nadere info volgt nog.

Kijk voor alle activiteiten in de regio Deventer onderaan deze pagina onder Agenda. Maar je bent ook van harte welkom bij bijeenkomsten in alle regio’s. Die vind je op deze website onder Agenda en onderin de landelijke nieuwsbrief PVHH.

Contact

Een-op-een-contact

Patiëntenvoorlichter voor mensen die een laryngectomie ondergaan:

Gerard Koetsier
06-42056180
gerard.koetsier@home.nl

Voor alle andere vormen van kanker in het hoofd-halsgebied:

Marijke Baks
06- 1855 1299
w-m@baksbv.nl

Contactpersonen

Bianca Kruize
06-51825854
BiancaKruize@team.pvhh.nl

Petra Verdouw
06-31954534
p.verdouw@pvhh.nl

Back To Top