skip to Main Content

District Midden-Brabant van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS bestaat uit een groep gezellige mensen, die allen kanker in het hoofd-halsgebied (gehad) hebben.

 

Doel

Doel is om het lotgenotencontact tussen mensen met verschillende vormen van kanker in het hoofd-hals gebied te stimuleren, voorlichting aan te bieden op verschillende manieren en zodanige sfeervolle bijeenkomsten te verzorgen, dat alle leden zich thuis voelen bij ons.

Districtsbijeenkomsten

Tijdens onze bijeenkomsten met een informele sfeer, ontmoeten lotgenoten en hun partners elkaar en krijgen informatie aangereikt. De districtsbijeenkomsten vinden op een vaste locatie plaats: Inloophuis de Eik in Eindhoven. Vaak hebben onze bijeenkomsten een informatief karakter, door o.a. een presentatie van een hulpmiddelenleverancier, logopedist of diëtist, of een ander thema wat met de doelgroep te maken heeft. Tenslotte wordt de middag beëindigd met een bingo of loterij. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Maaltijden

Veel van onze bezoekers kampen met stemproblemen en/of hebben moeite met eten. We maken de bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk door te zorgen voor een gezamenlijke eventueel aangepaste lunch (er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met ieders wens). Er is tijdens en voor en na het eten voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Overige bijeenkomsten

Soms gaan de leden een dagje op stap, ook vindt er elk jaar een actiedag, een nieuwjaarsreceptie en een kerstviering plaats.

Informatie

Met nieuwe leden nemen we telefonisch of via mail contact op en indien gewenst gaan we bij hen op kennismakingsbezoek. Alle leden ontvangen een uitnodiging voor onze bijeenkomsten en vier keer per jaar wordt ons informatieblad, de Voice-over, naar hen gestuurd.

Lotgenoten, partners en naasten van de leden zijn van harte welkom, wij hopen hen te mogen begroeten bij een van onze bijeenkomsten.

Locatie

De districtsbijeenkomsten worden gehouden bij Inloophuis ‘De Eik’
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Aanvang: 11.30 uur

Contact

Districtsbijeenkomsten

mevr. J. van de Mortel
06-45439889 of 040-2017983
jacquelinevandemortel@outlook.com

Bestuur Midden-Brabant

Jacqueline van de Mortel, voorzitter/secretaris
jacquelinevandemortel@outlook.com

Toon van Uden, penningmeester en coördinator voorlichting en begeleiding
toonvuden@live.nl  0413-474261 of 06-28141051

Joke van Uden, bestuurslid, contactpersoon website en Voice-over en secretariële ondersteuning
jvu1949@gmail.com

Districtsblad

Leden van District Midden-Brabant ontvangen ieder kwartaal het blad ‘Voice-Over’.

Agenda

Midden-Brabant: districtsbijeenkomst

20 oktober 2021 11:30 - 16:00

Midden-Brabant: kerstviering

12 december 2021 14:30 - 19:30

Agenda archief

Midden-Brabant: verslag buitendag

11 augustus 2021 14:00 - 19:00

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief