skip to Main Content

District Midden-Nederland van de Patiëntenvereniging HOOFD-HALS bestaat uit een groep mensen met verschillende vormen van kanker in het hoofd-halsgebied. Veel van de bezoekers kampen met stemproblemen en/of hebben moeite met de voedselinname. Voor nadere informatie en indien gewenst een oriënterend bezoek aan een districtsbijeenkomst kun u contact opnemen met een van de bestuursleden van District Midden Nederland.

Bijeenkomsten

District Midden Nederland verzorgt jaarlijks vijf districtsbijeenkomsten, waarvan een ervan een uitgaansdag is. De uitgaansdag wordt meestal georganiseerd aansluitend met een bootreis in de mooie wateren van Nederland. Elke keer een andere locatie.

Activiteiten

Tijdens de district bijeenkomsten wordt allerlei activiteiten georganiseerd voor de aanwezigen, die slachtoffers zijn van Hoofd-Hals aandoeningen (kanker) en hun partners. Ook wordt er rekening gehouden met de wensen van ieder i.v.m het eten. Daarvoor wordt er altijd een aangepast buffet gecreëerd naar tevredenheid van iedereen. Je bent altijd welkom bij District Midden Nederland.

Locatie

Boerderij De Weistaar, Rottegatsteeg 6, 3953 MN Maarsbergen.

Contact

Contactpersonen

Hubert Pouriër
06-41507191
ibirit@hotmail.com

Bestuur

Ans Bos-Wolf, Voorzitter
abos1953@gmail.com

Hubert Pouriër, Secretaris
ibirit@hotmail.com

Ben Bos, Penningmeester
bbos1952@gmail.com

Tiny Beelen-v.d. Mey, Lid
tinybeelen@ziggo.nl

Rita Pouriër, Lid

Agenda

Geen Evenementen

Agenda archief

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief