Skip to content

We zijn weer in een nieuw jaar aangekomen en ook dit jaar willen wij weer voor u klaar staan. Daarom vragen wij uw aandacht voor de contributie/donatie voor het nieuwe jaar. U ontvangt een factuur die u kunt voorleggen aan uw ziektekostenverzekeraar. Er zijn zorgverzekeraars die deze contributie vergoeden. U kunt nakijken in uw polisvoorwaarden of via de Zorgwijzer of dat voor u het geval is. De factuur zullen wij opmaken aan de hand van de door u betaalde contributie/donatie van 2019 of de minimale bijdrage. Er zijn een aantal personen die de contributie/donatie voor 2021 al betaald hebben. Ook zij zullen de factuur nog ontvangen, maar zij hoeven het gefactureerde bedrag uiteraard niet meer te betalen.

Aan hen die nog niet voor een automatische incasso gekozen hebben verzoeken wij dit te overwegen. U kunt het machtigingsformulierformulier downloaden of opvragen bij het Infocentrum info@pvhh.nl/ 030-2321483.

En mochten er leden zijn van wie het e-mailadres nog niet bekend is bij onze vereniging, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk door te geven aan het infocentrum, want hiermee kan door de vereniging een flink bedrag aan porto kosten bespaard worden.

Wij hopen dat u allen weer kunt genieten van het Hoofd-Hals Magazine en alle activiteiten die georganiseerd worden binnen de districten en vanuit de landelijke vereniging.

Tom Bex, Penningmeester PVHH

Back To Top