Skip to content

Op 23 oktober startten NFK en Patiëntenvereniging HOOFD-HALS de nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling ‘Verder leven met of na kanker, hoe is dat voor jou?’. De uitkomsten van deze vragenlijst geven zicht op hoe lang na de diagnose mensen nog gevolgen ervaren van kanker of de behandeling. Ook als kanker nu geen invloed meer heeft op jouw leven, kun je de vragenlijst invullen.
De vragenlijst is bedoeld voor mensen die langer dan twee jaar geleden hoorden dat ze kanker hebben of hadden.

De vragenlijst gaat over de invloed van kanker op het leven van mensen, in de loop van de tijd. Heeft kanker iemands leven veranderd? Worden er nog klachten of problemen ervaren door de kanker of de behandeling ervan? Weet men waar hij of zij terecht kan voor zorg of steun bij klachten of problemen, ook jaren na de diagnose? En wat heeft het meest geholpen?

Doe je mee? Ga hier naar de vragenlijst  (klik op de link). Het invullen van je naam is niet nodig, dus wij weten niet welke antwoorden je geeft. De vragenlijst duurt tussen de 10 – 15 minuten.

De vragenlijst staat open tot dinsdag 7 november. De resultaten worden begin februari 2024 gedeeld op doneerjeervaring.nl, nfk.nl en pvhh.nl

Back To Top