Skip to content

De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntorganisaties (NFK)  en kanker.nl lanceren samen met Patiëntenvereniging HOOFD-HALS en de overige 21 kankerpatiëntorganisaties (kpo’s) de campagne: “De wereld van kanker is voor iedereen anders. Een patiëntenorganisatie is er voor jou”. Doel van de campagne is dat mensen de weg vinden naar kanker.nl en vandaaruit verwezen worden naar de website van een van de 21 kpo’s.

Vind de patiëntenorganisatie die u kan helpen
Jomaro Kooke, lid van de PVHH, is een van de boegbeelden van deze campagne. Samen met Cherine, Berit, Karel, Nzinga en Mick nemen ze u via visuals, filmpjes en radio-spots mee in hun wereld van kanker. Via een kankerpatiëntenorganisatie vonden zij steun. Jomaro via de PVHH, en via de appgroep ‘De neuzenmaatjes’.

Bekijk hier het filmpje met Jomaro Kooke samen met zijn partner Carl en zijn whippets. Het filmpje met alle boegbeelden kun je hier bekijken: “Een patiëntenorganisatie is er voor jou”.

Campagne ‘De wereld van kanker’
Op 11 september van dit jaar lanceerde Stichting kanker.nl het eerste deel van deze campagne: ‘De wereld van kanker’ laat echte mensen zien met echte verhalen over de impact van kanker op hun leven. Op kanker.nl vonden zij houvast in een wereld waar ze niet voor hadden gekozen, maar wel hun weg moesten vinden.

De campagne kwam tot stand in samenwerking met NFK, kanker.nl en KWF.

Back To Top