skip to Main Content

www.trachestoma installeren op je smartphone of tablet aangepast
Vanaf mei 2021 kun je de app niet meer downloaden via de app store. Hij is nu eenvoudig in te stellen via de website op uw mobiele telefoon. Heb je op dit moment de app geïnstalleerd vanuit de appstore? Dan kun je deze beter verwijderen, omdat de updates niet meer via de appstore worden doorgevoerd. Hierdoor kan het zijn dat je niet de meest recente versie van de app geïnstalleerd hebt en hierdoor informatie mist.
Na het verwijderen, kun je de tracheostoma-app op de onderstaande manier weer opnieuw installeren op uw telefoon of tablet:

  • Open www.tracheostoma.nl op je mobiele apparaat (tablet, telefoon etc.)
  • Op Android telefoons zie je nu de melding: Tracheostoma toevoegen aan startscherm. Klik op deze melding en dan op installeren. De app is nu geïnstalleerd. Mocht je deze melding niet zien, dan is er rechts boven in de adresbalk een kleine afbeelding verschenen met een pijltje omlaag. Klik hierop om de app te downloaden.
  • Voor iOS wordt een pop-up getoond. Hierin staat een uitleg hoe je de website kunt installeren op jee beginscherm. Klik hiervoor op de ‘delen’ knop (vierkantje met pijltje naar boven) en kies vervolgens voor ‘zet op beginscherm’.

Je kunt het informatiekaartje ook hier downloaden.

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact op met Petra Verdouw Telefoon: 030-2321483, Email: p.verdouw@pvhh.nl

Back To Top
NieuwsbriefMis geen update, schrijf je in voor de nieuwsbrief